joi, 17 decembrie 2009

Bye bye Ioana, bun venit Laura

Aseara ne-am luat la revedere de la Ioana. A fost ultima seara in care a mai lucrat cu David. Va pleca in Franta sa-si continue studiile. Daca putem spune asa...suntem tare mandri de ea. E un om deosebit care va avea o cariera frumoasa. Asta nu inseamna ca nu ne va fi dor de ea!

Dar pe noi mereu ne iubeste Dumnezeu. La cateva minute dupa plecarea Ioanei am cunoscut-o pe Laura. Un terapeut cu experienta de un an, cu o voce calda, dar sigura pe ea si pe ceea ce stie sa faca. Va lucra incepand din ianuarie cu David si sper sa avem rezultate bune. Cat o priveste pe Clau ea va ramane shadow la gradi si in formula asta vom pasi plini de incredere in 2010.

Sunt plina de speranta si de incredere. Anul viitor e anul in care David va vorbi mult mai bine si va spune prima poezie la sebrarea de sfarsit de an. Te iubesc fiul meu drag!

Un comentariu:

  1. Ma bucur ca ati hotarat sa continuati terapia, indiferent de diagnosticul mai mult sau mai putin ferm. Diversitatea persoanelor cu care intra in contact, precum si continuitatea terapiei sunt cheia reusitei oricarei recuperari.
    Bafta in continuare si cat mai multe postari.

    RăspundețiȘtergere