miercuri, 26 ianuarie 2011

noutati

N-am mai scris de ceva timp, dar incerc sa recuperez... Sa incep cu serbarea de Craciun la care David a spus poezia asa cum a putut, mai mult repetand dupa doamna Luminita. Ne-a surprins insa cu dansul, avand o coregrafie comuna cu piesa "Fulgi de nea". Prinsese mare parte din miscari si era tare fericit ca poate face alaturi de copii dansul. S-a bucurat nespus cand a venit Mosul, cred ca acesta este primul an in care a constientizat cu adevarat si chiar i-a dat un pupic! Toate fotografiile si filmuletele facute in acea zi au fost revazute de el intrega vacanta. Se vedea ca este mandru de ceea ce a facut.

Dupa care a facut varicela...Asadar vacanta noastra de iarna s-a prelungit cu inca 2 saptamani. Exceptand bubitele neplacute si interdictia de a iesi din casa, ne-au prins tare bine zilele petrecute impreuna. Su fost linistite, pline de joaca, de perfectionare anumitor cuvinte, de imbogatirea vocabularului, de invatarea unor noi pasi de dans, de improvizatii noi la pian.
Face distinctia dintre zi si noapte intr-un mod original: Opit soae, vine nuna! (s-a oprit soarele vine luna).

Eu am inceput niste cursuri de perfectionare in psihopedagogia speciala, pentru a fi pregatita sa fiu profesorul itinerant al lui David, daca va avea nevoie si daca va merge in scoala de masa. Sunt foarte interesante si profesorii sunt foarte buni.
Undeva, in sufletul meu spre sa nu fie nevoie in cele din urma, dar trebuie sa fiu realista si sa iau in calcul orice posibilitatea.

Bine ca legislatia permite copiilor cu handicap sa frecventeze scolile publice, copilul meu, copii nostri au o sansa de care ar trebui sa profite!

5 comentarii: